Om oss

Vi tenker stort. Det må vi når vi jobber med bearbeiding av metaller i store format. Kai Tveit AS har totalt 20 ansatte fordelt på verkstedet og hovedkontoret i Kragerø, verkstedet på Brokeland og anleggsverksted på kundens prosjekt. Vi driver hovedsakelig med sveising og reparasjoner av anleggsutstyr og stålkonstruksjoner. Dette krever sitt, og vi setter vår ære i å produsere og levere stålkvalitet – på alle måter.

Historien

Tidligere jobbet eier Kai offshore i Nordsjøen og hadde tidvis lange friperioder der han trengte noe å fylle fritiden med. Slik ble enkeltmannsforetaket Kai Tveit til, og det ble raskt for mange oppdrag å fullføre alene. Til slutt ble det fullt fokus på egen næring og Kai takket for seg i Nordsjøen. Det kom flere ansatte til bedriften og oppdragene fortsatte å komme.

Siden den gang har arbeidsmengden økt jevnt, det samme har antall ansatte og Kai Tveit AS er i dag en voksende bedrift med dedikerte og dyktige ansatte i Kragerø.

Oppdragene våre er for det meste i den sørlige delen av Norge, fra Oslo til Kristiansand. Bedriften er svært fleksibel og vi er gode på å tilpasse oss kundens behov. Dette gjør vi ved å blant annet sette opp midlertidige verksted over lengre tid nær prosjekter, om det skulle være et behov. Og er det noe vi tar på alvor så er det kundens behov.

Kai Tveit AS er sertifisert iht. NS-EN 1090-2 for utførelse av stålkonstruksjoner.

Kontakt oss

14 + 15 =